VVD en D66 zakken in peiling na leugens en verloochenen afkomst

VVD en D66 zakken in peiling na leugens en verloochenen. Na de leugen van Halbe Zijlstra en daarop de nog niet bewezen leugen van Rutte, Pechtold, Buma en zelfs van de Christelijke partij Christenunie Segers heeft het kabinet nu nog slechts 60 zetels in de peiling.

Dat D66 hun afkomst verloochend zal helemaal niet zo snel vergeten worden door de kiezer die democratische vernieuwing voorstaat.
Zeker nu gerespecteerd oud leider Jan Terlouw meldde dat de democratie onder vuur ligt met dit beleid. Boris van der Ham wordt er ook al niet vrolijk van. Het is tijd om een nieuwe partij op te richten voor democratische vernieuwing. Het huidige D66 is gekaapt door de gift van een penthouse aan Pechtold en het willen uitvechten Palestina conflict in Nederland. Daarnaast het wegzetten door Pechtold van Russen was alleen om Zijlstra te redden is ook niet echt kies.

2 gedachten over “VVD en D66 zakken in peiling na leugens en verloochenen afkomst”

 1. Oi daar,
  Hans is al een tijdje in den hemel….
  hij zal zich wel een paar keer omdraaien denk… šŸ˜‰
  Je bedoelt zeker Jan Terlouw of wat?
  Ik moest ook denken huh… ik zelf kwam op zijn naam door via ‘ de koning van de katoren’ te duckduck go’en..(hehehe, no more fake news!))
  Bless!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *